Nick Lenos derde Knollendammer die naar Sporting Krommenie overstapt

Krommenie- Het abrupt tot een einde gekomen eerste seizoen in de 3e klasse bleek voor Sporting Krommenie een leerzame. Regelmatig was het team de bovenliggende partij en creëerde het voldoende kansen. Het verzilveren hiervan bleek even vaak een probleem.
Met de komst van de 26 jarige spits Nick Lenos, die overkomt van vierdeklasser vv Knollendam, hopen de Krommenieërs dit probleem deels opgelost te hebben. De keuze was niet makkelijk omdat ik twee hele gezellige seizoenen heb gehad bij Knollendam aldus Lenos. Toch wil ik graag op een hoger niveau spelen om er meer uit te halen voor mezelf. Er waren ook wat andere opties maar Sporting Krommenie is in mijn ogen de juiste club om dit bij te gaan doen. Niet alleen hebben wij al vaker tegen ze gespeeld en is het een sterke selectie. Ook is het contact met de trainer, Jordi van Beek, altijd goed geweest. Daarnaast is het voor een spits natuurlijk heerlijk als de visie van de trainer gericht is om aanvallend te voetballen.
Mijn bijdrage moet hem echt gaan zitten in de kansen afmaken die wij met zijn allen creëren. Eerst mezelf in de basis spelen en dan zoveel mogelijk proberen te scoren en belangrijk zijn voor het team. Hoe wij het aankomend seizoen gaan doen vind ik lastig om te zeggen. Zij hebben het al goed gedaan in hun eerste jaar en hopelijk kunnen wij (Nick Baas, Floor Koomen en ik) het team een extra zetje geven. Mede door hun komst was het voor mij ook makkelijker om de stap te zetten. Ik kende al best wat spelers bij Sporting maar binnenkomen met bekenden is gewoon prettig bij een nieuwe club.
Trainer Jordi van Beek is erg tevreden met de keus van Nick Lenos. Voorin hadden wij echt versterking nodig. Ik kende Nick Lenos al van buiten het voetbalveld dus ik wist dat dit deel goed zat. Als voetballer heb ik hem de afgelopen jaren ook meermaals zien spelen. Ik verwacht dat hij zowel binnen als buiten het veld prima in deze groep zal passen. Verder denk ik dat hij een mooie brug kan vormen voor doorkomende jeugdspelers die we rijk zijn.
Nu er weer voorzichtig, aangepast begonnen mag worden met trainen gaan we ons voorbereiden op het nieuwe seizoen. Er stromen weer veel jongens door vanuit de O19. Een mooie gelegenheid dus om te zien hoe zij zich, met de nieuwkomers, staande zullen houden tijdens deze 1,5 meter periode.
Het belangrijkste blijft echter de gezondheid van iedereen. Laten we hopen dat de positieve tendens doorzet en de maatregelen steeds meer versoepeld zullen worden!
Foto: Henk Dil

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl