Fotograferen op hoogte voor liefdadigheidsproject

Assendelft- De Watertoren hoort natuurlijk bij Assendelft maar ook de Westzaners zijn trots op dit bouwwerk. Nog niet heel veel inwoners van de beide dorpen hebben echter ooit op het bovenste gedeelte gelopen. De fotografen van vv Assendelft en VVV Westzaan nemen samen met Groeneveld Eten het initiatief om samen met je familie, huisgenoot of geliefde een foto te maken bovenop de Watertoren richting je eigen dorp. Dat doen ze (zoals te doen gebruikelijk) ditmaal niet voor niets maar meer voor de Zorg en de in nood leidende horeca. Wij vragen derhalve een minimale bijdrage van 10 euro voor een groepsfoto (en 5 euro voor extra foto’s). Het eindbedrag zal symbolisch aan de Zaanse zorgverleners worden geschonken in de vorm dat een deel van het personeel op diezelfde hoogte een goed aangeklede borrel namens jullie krijgt aangeboden. Het spreekt voor zich dat als u meerdere foto’s afneemt en/of wat extra betaalt dat dat ook een diner voor een deel van de verzorgenden kan worden.
Wij hopen oprecht dat u dit massaal gaat steunen en bovenal gaat genieten van het prachtige uitzicht.
Hoe gaan we het doen:
Zondag 17 mei van 9.00 uur t/m 17.00 uur. (in verband met het mogelijke zonlicht nemen we van 9-13 foto’s richting Assendelft en van 13-17 uur foto’s richting Westzaan.)
Alle personen die op een groepsfoto willen staan met elkaar in relatie zonder 1,5 meter grens.
Iedere fotosessie duurt maximaal 10 minuten en vervolgens kunt u aansluitend nog eens 10 minuten van het uitzicht genieten.
Aanmelden kan via publiciteit@vvvwestzaan.nl met een voorkeur voor dagdeel (ochtend/middag) en opgave van aantal personen. U ontvangt dan van ons een tijdslot en wij verwachten dat u maximaal 10 minuten daarvoor op de parkeerplaats arriveert. Whatsapp mag ook via Marijke Bosman (06-15030068). Vermeld dan svp ook uw e-mail adres zodat wij de foto’s digitaal kunnen sturen.
U wordt door ons per lift naar boven (tot het restaurant) gebracht vanwaar u naar buiten kunt. De terugweg is via het trappenhuis (voor wie dat bezwaarlijk is kunnen we de lift ook inzetten voor de terugweg).
Bij slecht weer zullen we moeten uitwijken naar een andere zondag.
Het restaurant zelf is helaas nog steeds gesloten dus koffie of andere versnaperingen zijn niet verkrijgbaar. U ontvangt binnen 2 weken uw digitale foto’s op het e-mail adres waarmee u zich heeft aangemeld. Betaling graag terplekke met PIN of contactloos.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl