Blauw Wit W nog volop met versterking van selectie bezig

Westknollendam- CVV Blauw Wit W blijft z ich roeren op de ’transfermarkt’. De club is volop in beweging en is al enige tijd druk bezig met het werven van nieuwe leden en met name voor de A selectie van de zaterdag vierdeklasser.
De talenten Thomas van Eig en Leon Seitner gaan bij CVV Blauw-Wit de uitdaging aan en komen ook de selectie versterken aankomend seizoen. Beide mannen komen over van de zondagselectie van Sporting Krommenie.
Thomas van Eig is 21 jaar oud en heeft dit seizoen minuten en doelpunten gemaakt in het eerste elftal van Sporting Krommenie. Hij is een echte spits en staat binnen Sporting Krommenie beter bekend als “De skedel” vanwege zijn kwaliteiten met zijn hoofd. Zijn hoogtepunt dit seizoen was zijn doelpunt in de beker competitie. Daar scoorde hij binnen één minuut tegen zondag eerste klasser Velsen.
Verder woont hij in Krommenie en zit hij op het Horizon College in Heerhugowaard en werkt hij als elektriciën.
Leon Seitner is 21 jaar en komt ook over van Sporting Krommenie. Hij kwam uit voor de Zondag 2 die de ranglijst aanvoerde dit seizoen. Ze stonden 3 punten los van Saenden zondag 2. Hij is een aanvallend ingestelde middenvelder die ook in de voorhoede uit de voeten kan. Hij voetbalt ook nog in de zaal in het eerste elftal van The Counters.
Verder is Leon woonachtig in Krommenie en wil gaan doorstuderen. Seitner is op dit moment werkzaam op een BSO in Amsterdam waar hij sportlessen verzorgd.
Leon Seitner is de zoon van Michel Seitner,bekend voormalig Nederlands team zaalvoetballer. Speelde vroeger ook op veld bij G.V.O. in Krommenie en later bij zvv Zaandijk.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl