De bal rolt weer voor de pupillen

Zaanstad- Het was een moment om naar uit te kijken. Lekker voetballen op de club leek zo gewoon. Eindelijk was het dan zover want op maandag 4 mei kon de jeugd van onder andere SVA, sc Hercules- Zaandam en vv Assendelft zo bleek uit de berichtgevingen op diverse social media kanalen. Weliswaar onder voorwaarden, maar de trainers en spelers konden onder zonnige omstandigheden weer aan de slag. De trainingen werden hervat en zo konden de groepen van 8 tot en met 12 jaar weer heerlijk de velden op. Er was wel wat organisatie voor nodig de afgelopen weken maar het is gelukt. Net als bij Fortuna Wormerveer dat afgelopen zaterdag al begon was ook bij SVA in Assendelft de parkeerplaats ingericht als een kiss & ride. En de kinderen die op de fiets waren werden door hun ouders opgewacht bij de bomen naast de Communicatieweg. Dit volgens het unieke “aan idere boom een ouder”- principe. Het liep ook vandaag weer gesmeerd en dat maakt alle jeugdvoetballertjes weer blij. Eind deze week volgen de groepen tot O19. 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl