Selectie AZ start vanaf maandag weer met trainen in Zaanstad

Zaanstad- Het eerste elftal van AZ gaat vanaf maandag aangepast trainen op het AFAS Trainingscomplex. Daarbij worden alle strikte coronamaatregelen en voorwaarden van het RIVM in acht genomen. De komende drie weken wordt – achter gesloten deuren – gewerkt in kleine groepen.
Na het volgen van een individueel trainingsschema tijdens de afgelopen weken, kan de ploeg van Arne Slot nu in klein groepsverband de basisconditie op peil houden en krachttrainingen afwerken. De spelers komen in shifts naar de club en lossen elkaar af. Buitenlandse spelers die eerder naar eigen land vertrokken, keren terug om aan te sluiten bij de aangepaste trainingen.
Nieuwe maatregelen
De staf plant het trainingsprogramma in tot het moment dat er nieuwe maatregelen of versoepelingen door het kabinet worden afgekondigd en vullen aan de hand daarvan de volgende periode in.
Besloten
De trainingen zijn achter gesloten deuren en dus niet toegankelijk voor bezoekers.
Jeugdopleiding
Ook Jong AZ staat maandag voor het eerst weer op het veld. Woensdag hervatten diverse jeugdploegen van AZ de training al in aangepaste vorm.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl