Rene Oomen nieuwe hoofdtrainer WSV’30 dames 1

Wormer- Wij zijn trots en verheugd te kunnen mededelen dat René Oomen met ingang van seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer/coach van WSV 1930 Dames 1 wordt. Het vlaggenschip van de dames van WSV 1930 komt ook komend jaar weer in de 2e klasse KNVB op zondag uit. WSV-dames heeft een brede selectie met overwegend (hele) jonge meiden die super enthousiast, leergierig en talentvol zijn. Met de juiste begeleiding kunnen we hier nog heel veel plezier aan beleven, aldus René.
Wij hebben met René een trainer binnengehaald die een hele duidelijke visie heeft op het voetbalspel en oog heeft voor de individuele ontwikkeling van de speelsters.
René Oomen is geen onbekende in de Zaanse voetbalwereld, hij is al zo’n 20 jaar actief als trainer in de Zaanstreek bij o.a. Sporting Krommenie, WFC, WSV 1930 en Fortuna Wormerveer en dus geen onbekende bij WSV 1930.
Zijn vorige periode bij WSV 1930 heeft o.a. door zijn inzet ertoe geleid dat er 5 spelers de overstap konden maken naar de jeugdopleiding van Ajax, AZ en Volendam. Ook is hij zelf actief geweest als speler bij GVO, Telstar en WFC.
In 2017 is hij betrokken geraakt bij de begeleiding van Fortuna Wormerveer Senioren 1 waarbij hij 2 prachtige seizoenen met topspelers heeft mogen meemaken. Daarna volgde een rustig jaar met het begeleiden van zijn zoon bij Fortuna Wormerveer.
Nu gaat hij graag een nieuwe uitdaging aan. Als ervaren en enthousiaste trainer zal hij de Dames 1 van WSV 1930, uitkomend in de 2e klasse, begeleiden en hun talenten en vaardigheden verder gaan ontwikkelen. Ook zal hij vanuit de jeugd de ontwikkelingen blijven volgen zodat er een goede doorstroom naar de damesteams zal plaatsvinden.
Op dit moment heeft WSV 1930 een zeer gezonde, gezellige, en nog steeds groeiende meiden- en damesafdeling met een MO11, een MO13, twee MO15, een MO17, een MO19, en 3 damesteams waarvan 1 recreatief. Onder de gedreven en enthousiaste begeleiding van René Oomen gaan we weer een mooi seizoen tegemoet.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl