Wederom versterking voor zaterdag vierdeklasser Blauw-Wit

Westknollendam- Het veld wordt al flink onder handen genomen, maar toch was er even tijd voor de presentatie van alweer twee aanwinsten voor de selectie van cvv Blauw Wit W.
De twee jongelingen Aykut Olgun en Kaan Sigircikoglu zullen de selectie van trainer Pieter van Netten voor aankomend seizoen gaan versterken. In Westknollendam zijn ze erg blij dat ze deze aanwinsten mogen verwelkomen bij de club.
Aykut Olgun is 24 jaar oud en heeft al ervaring opgedaan bij meerdere vereniging onder andere Sporting Krommenie en sc Hercules Zaandam. Hij heeft een tijdje in een vriendenteam gespeeld bij buurman Fortuna Wormerveer, maar had toch wel weer zin om op niveau te spelen en serieus met voetbal bezig te zijn. Vandaar dat de ambitie van de Blauwwitten hem aansprak. Olgun is hij werkzaam bij de Forbo in Krommenie en kijkt nu al ontzettend uit naar het aankomende seizoen.
De tweede speler is Kaan Sigircikoglu, is 28 jaar oud en is woonachtig in Assendelft. Hij is werkzaam als hypotheekadviseur en heeft in zijn voetbalcarrière al meerdere clubs op het Palmares. De geboren Amsterdammer speelde daarom onder andere bij Fortius. Ook heeft hij nog bij Hellas Sport in Zaandam gespeeld. In zijn jeugd doorliep hij bij Fortuna Wormerveer wat selectie-elftallen en was nu net als zijn kameraad Aykut Olgun aan het voetballen in een vriendenteam. De vrienden hadden beiden behoefte aan een stapje hogerop en kijken nu al uit naar de samenwerking met zaterdag vierdeklasser cvv Blauw-Wit.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl