Versoepeling maatregelen sport

Zaanstad- De Nederlandse regering heeft de maatregelen voor de bestrijding van de verspreiding van het coronavirus verlengd. Een aantal maatregelen zijn wel versoepeld. Onder bepaalde voorwaarden mogen kinderen tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar vanaf 29 april weer gaan sporten.
Het is positief dat er weer meer gesport kan worden, maar uitvoering ervan roept vragen op bij veel verenigingsbestuurders. Dinsdag komt de gemeente Zaanstad met de lokale invulling van het protocol.
Daarnaast verwijst het Sportbedrijf Zaanstad naar een document op de website sportbedrijfzaanstad.nl met zoveel mogelijk informatie en tips voor alle verenigingen. Het Sportbedrijf Zaanstad nodigt sportverenigingen dan ook uit voor de verschillende corona webinars per tak van sport. Vrijdag avond kwamen alle voorzitters van Zaanse voetbalclubs al via Zoom videocall conferentie al gezamenlijk online.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl