Enrico Schouten nieuwe trainer 2e elftal KFC

Koog aan de Zaan- Enrico Schouten is geen onbekende trainer binnen het Zaanse voetbal. Bij diverse Zaanse clubs heeft hij gewerkt. Een trainer die graag naar de toekomst kijkt, met jonge spelers wil werken en ook bij KFC zeker geen onbekende is. Zijn Zoons Mick en Dax spelen ook beide bij KFC.
Het Kooger bestuur is dan ook blij dat ze Enrico Schouten hebben kunnen vastleggen als tweede trainer van de (jonge) senioren selectie. Samen met hoofdtrainer Guillaume Groot, met wie hij al jaren bevriend is, gaat hij bouwen aan een mooie selectie waar KFC en beide trainers, hopelijk nog vele jaren plezier aan zullen beleven.
Foto onderschrift: Enrico Schouten zet zijn handtekening op het contract dat hem verbind aan KFC onder het toeziend oog van voorzitter Tako Boelen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl