Transfernieuws uit West-knollendam

Westknollendam- Het bestuur van voetbalclub cvv Blauw-Wit W is erg blij te melden dat het plan om volgend seizoen de top 5 te bereiken aanslaat. Dit heeft er voor gezorgd dat ze in Westknollendam de eerste aanwinsten kunnen voorstellen. De talenten Jeffrey Kat, Daan Brouwer en Jesper van Houts komen over van Fortuna Wormerveer en gaan de selectie versterken aankomend seizoen.
Jeffrey Kat is 18 jaar en is woonachtig in Wormerveer. Hij speelt zijn hele leven al bij Fortuna Wormerveer en speelde afgelopen seizoen in de JO-19 selectie. Hij speelt het liefst op de rechtsback positie of als centrale verdediger. Naast het voetbal werkt hij als metselaar en zit nog op school bij Bouwmensen. Jeffrey kijkt erg uit naar aankomend seizoen en hoopt snel weer te kunnen trainen.
Daan Brouwer is 18 jaar en speelt al zijn hele voetballeven bij Fortuna-Wormerveer. Hij komt uit Krommenie en maakte afgelopen seizoen zijn minuten bij de JO-19 selectie. Hij volgt een sportopleiding en zit in zijn derde jaar op het CIOS Nova College te Haarlem. Daan is middenvelder en zijn voorkeur gaat uit naar de rechtsmidden positie of de midden-mid positie. Daan kijkt er erg naar uit om er een mooi seizoen van te maken.
Jesper van Houts is 18 jaar en woont in Assendelft. Afgelopen seizoen maakte hij minuten bij zowel de JO19-1 als in de Zaterdag 1. Hij kan zowel op het middenveld als in de verdediging spelen. Hij volgt op het Regio College de opleiding Sport en Bewegen. Als bijbaan werkt hij bij Snackbar de Admiraal in Assendelft. Jesper komt graag de selectie van Blauw-Wit versterken om de top 5 te halen. Het bestuur van Blauw Wit W is dan ook erg in zijn nopjes en heet de mannen van harte welkom bij de club en kijkt uit naar de samenwerking.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl