Nieuwe trainersstaf dames selectie KFC

Koog aan de Zaan- Ondanks dat het seizoen abrupt tot stilstand is gekomen, wordt er bij KFC hard gewerkt aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Bij de dames selectie nemen ze afscheid van Henk Kat als Hoofdtrainer en Sjors Schouten als assistent. Dit betekent het einde van een tijdperk, waarin Kat 24 jaar actief is geweest als trainer binnen het damesvoetbal en de afgelopen 6 jaar heel fijn heeft samengewerkt met Schouten welke een belangrijke pion is geweest. Maar het is geen definitief afscheid, waar Henk Kat actief blijft binnen KFC.
Tevens nemen de Koogers ook afscheid van Erdal Toprak als dames trainer van het 2e elftal. Het bestuur van KFC zijn de heren dan ook enorm dankbaar voor de bewezen diensten en hopen hen nog veel te zien op de vereniging.
Met trots kunnen ze de nieuwe Hoofdtrainer bekend maken voor de dames selectie: Faouzi Bessais; geboren in Tunesië en voormalig profvoetballer (Fortuna Köln en Lausanne Sports), zal met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe Hoofdtrainer worden. Bessais is een trainer met heel veel ervaring binnen het damesvoetbal en heeft onder andere gewerkt bij FC Purmerend, WSV’30, Reiger Boys, RKEDO, sv Koedijk, zvv Zaandijk en DVVA.
Daarnaast eveneens vreugde te kunnen melden dat Thijs Brandjes assistent trainer wordt van KFC Dames 2. Brandjes is onder andere werkzaam binnen het dames scoutingapparaat van de KNVB en heeft veel ervaring als trainer in het damesvoetbal en heeft onder meer gewerkt bij zvv Zaandijk, vv Limmen en afgelopen seizoen bij FC Uitgeest.
Beide trainers hebben eerder met elkaar samengewerkt en hebben ontzettend veel zin om bij KFC aan de slag te gaan. Hiermee hebben ze in Koog aan de Zaan de trainersstaf voor de Dames selectie rond voor het nieuwe seizoen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl