Werkzaamheden aan grasmat bij rkvv Saenden

Wormerveer- Het is maar goed dat onze huisfotograaf Theo van Vlaanderen zo lenig is. Ondanks zijn leeftijd is hij nog fit en vitaal genoeg de trap naar de ruimte boven het scorebord te beklimmen. Van bovenaf kon hij zodoende afgelopen vrijdag geslaagd foto`s maken van de oude grasmat die ongeveer 10 centimer diep werd omgefreesd. De werkersploeg is er maar druk mee en maandag zal er grond en zand vermalen worden tot een diepte van ongeveer 35 centimeter diep. Al jaren ligt het complex aan het Guisveld in Wormerveer er picobello bij en dat zal ongetwijfeld ook volgend seizoen weer het geval zijn.
Foto`s: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl