Facebook live trainingen met KFC leden

Koog aan de Zaan- In tijden waarin het voetbal stil ligt wil KFC in Koog aan de Zaan toch ook graag binding houden met alle leden. Daarom organiseerde Hoofd Jeugdopleiding Bas Timmer vorige week zaterdag samen met jeugdtrainer Oosterhuis namens de Groote Koogse een Live voetbaltraining voor de jeugd. Bas Timmer werkt met Miel Mans en Misha Salden samen bij Zaanpro en daar bleek het concept eerder al geslaagd. Een tweetal personen had authorisatie gekregen om toch het A-veld van de club te betreden en zich zo voor de camera te positioneren dat het groene gras en de fraaie nieuwe tribune op de achtergrond ook nog zichtbaar waren.
De training van afgelopen week was een groot succes en werd daarom op veler verzoek en gebleken geschiktheid herhaald. De trainingen bleken toch pittig zo viel op te merken gezien de vele `rode koppies` van de vele ingestuurde foto’s van de Kooger talenten. Zaterdagochtend om 11:00 werd er weer een livetraining op facebook georganiseerd. Dit keer werd er aan de conditie en kracht van het lichaam gewerkt.
De training werd verzorgd door Hoofdtrainer Guillaume Groot en Voorzitter Tako Boelens. En het schijnt dat het merendeel van de KFC selectie vanmorgen ook heeft meegedaan. Al met al een origineel initiatief waar de jeugd toch nog op afstand, maar wel allemaal op hetzelfde moment, met sport en bewegen bezig kon zijn.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl