ZCFC versterkt selectie met komst Justin Valk, Sebastiaan Ntim en Brandon Derie

Zaandam- ZCFC versterkt selectie met komst Justin Valk, Sebastiaan Ntim en Brandon Derie
Het abrupte einde van het voetbalseizoen kwam aan als een harde klap, maar…. ‘ieder nadeel heeft z’n voordeel’, zei een beroemde voetballer al. Het voordeel is dat de het `Zaansoranje` eerder kon gaan bouwen aan het nieuwe seizoen. En dat is precies waar de Technische Commissie en samen met trainers Maikel Vries (2e), Damien Prinsen (JO19) en Mitchell Beckmann (JO17) de afgelopen weken mee bezig zijn geweest. Zoals eerder bekend gemaakt zullen Willem Zeijlmans als hoofdtrainer (selectie senioren) en Ron Karreman als technisch manager voor het nieuwe seizoen aansluiten.
Nu er niet meer getraind kan worden en de competitie abrupt is gestopt, is het voor ZCFC ook het logische moment om de huidige hoofdtrainer en zijn assistenten te bedanken. De club uit Zaandam bedankte hoofdtrainer Marciano Sleeswijk en begeleiders Lisanne, Norbert en Barry, dan ook voor de inzet en professionaliteit die er de afgelopen maanden werd gegeven.
Achter de schermen zijn de trainers samen met de Technische Commissie druk bezig geweest. Vele gesprekken zijn gevoerd met zowel de bestaande selectie als met mogelijke nieuwe spelers voor ZCFC.
In het verlengde daarvan alvast de volgende aankondiging: Justin Valk, Sebastiaan Ntim en Brandon Derie versterken selectie ZCFC in het seizoen 2020/2021.
Justin Valk: Het zoemde al een tijdje rond: Justin Valk (28) maakt de transfer van 3e divisieclub VVSB naar ZCFC. Eerder was Justin 7 seizoenen actief als verdediger bij FC Lisse. Veel Zaanse clubs hebben hun stinkende best gedaan hem aan boord te halen, maar de Zaandammers zijn zeer trots dat hij voor het warme nest van ZCFC heeft gekozen.
Sebastiaan Ntim: Sebastiaan (22) speelde eerder voor hoofdklassser Purmersteijn en dit seizoen voor de zondag 1 van AFC’34. Een zeer waardevolle en welkome aanvulling voor de nieuwe selectie van de huidige derdeklasser. Een aanvaller pur sang, en de begeleiding ziet er naar uit om zijn snelheid, individuele acties op de velden van ZCFC te mogen zien.
Brandon Derie: Brandon (22) speelde dit seizoen bij De Wherevogels zaterdag 1 en komt oorspronkelijk uit de jeugd van Purmersteijn. Deze jonge verdediger staat te trappelen om aan te sluiten bij de selectie van ZCFC.
Bestuur & Technische Commissie: De komende weken zullen de plannen voor de selectie jeugd en selectie verder worden afgerond. ZCFC groeit en de aansluiting tussen jeugd en senioren is cruciaal in deze nieuwe fase voor de club. Met de eerder aangekondigde invulling van de nieuwe technische staf voor de komende seizoenen, is een eerste cruciale stap gezet. Met de aankondigingen van dinsdag avond en de komende periode, geeft ZCFC invulling aan die plannen. Diverse gesprekken met andere nieuwe spelers worden of zijn gevoerd. Binnenkort verwacht de club dan ook meer aankondigingen te kunnen doen over de toevoegingen aan de selectie van ZCFC.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl