Veikko Hansen nieuwe trainer eerste damesteam vv Zaanstad

Zaanstad- Volleybalvereniging Zaanstad is er in geslaagd Veikko Hansen aan te trekken als nieuwe trainer van het eerste damesteam. Gezien zijn verleden als speler en trainer bij Zaanstad was het niet vreemd dat zijn naam na het vertrek van het duo René Leeflang en Paul Winter als belangrijkste kandidaat werd genoemd. De laatste periode was hij als trainer actief bij Compaen en hij kent het (regionale) dames-volleybal goed. Komend seizoen maakt hij dus de overstap terug naar Zaanstad.
Hansen ziet er naar uit om na de zomer aan de slag te gaan: “Het is een mooie uitdaging om straks met het team in de Topdivisie aan de slag te gaan. Hopelijk kan dat na de zomer weer. Het is een rare tijd, ik heb nu alleen nog maar op afstand via Zoom met de meiden gesproken. Natuurlijk had ik al wel een indruk want ik heb dit seizoen al wel enkele wedstrijden van ze gezien. Overigens zal het met een paar dames in het team een hernieuwde samenwerking worden. En … als je ambitie en niveau hebt om volgend seizoen in de Topdivisie te spelen, dan kan je me altijd benaderen door een email te sturen naar vhansen@xs4all.nl.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl