CVV Blauw-Wit Wormerveer zoekt selectiespelers

Westknollendam- Er worden stappen gezet bij de voetbalvereniging die nog op prachtig onderhouden grasvelden speelt. CVV Blauw-Wit Wormerveer ligt op fietsafstand van Wormer en Krommenie en is te vinden op vijf minuten fietsen vanaf het centrum van Wormerveer. Er wordt gespeeld op zaterdag en is daardoor ideaal voor spelers die liever niet op zondag spelen. Bij Blauw Wit krijgen ook jonge spelers volop aandacht en kansen.
Men is op zoek naar spelers die de selectie komen versterken. Trainers Pieter van Netten en Robert Venbroek hebben een professionele begeleiding rondom de selectie tot hun beschikking. De selectie is een goede basis voor zowel een prima presterend eerste als tweede team. Aankomend jaar wil Blauw-Wit doorstoten naar de top 5 en is het doel om uiteindelijk weer een vaste waarde in de derde klasse te worden. Daarom zijn de West Knollendammers op zoek naar extra versterkingen.
Wat heeft de club jou te bieden:
Kleding en accessoires (Gesponsord)
– Sporttas met nummer;
– Jako sweater met nummer ;
– Hoodie met logo;
– Thuis-tenue (Blauw)*;
– Uit-tenue (Zwart)*;
– Inloopshirt (Wedstrijddag);
– Trainingspak (Wedstrijddag);
– Winterjas (Wedstrijddag, vooralsnog alleen voor de wisselspelers);
– Zowel de Man of the Match van het eerste elftal als het tweede elftal ontvangt een waardebon van €35,- gesponsord door Esclusivo te Castricum.
*Voor alle teams binnen de vereniging worden de tenue`s gesponsord en gewassen op de club. Je hoeft deze dus niet zelf aan te schaffen en te wassen.
Faciliteiten
– Goed onderhouden grasvelden;
– Lunch geregeld door de selectie op elke wedstrijddag;
– Massageruimte inclusief verzorger/masseur op wedstrijddagen;
– Samenwerking met fysiotherapeut Peter Middeljans van Wilskracht in Wormerveer;
– Een fijne omgeving om te leren en te ontwikkelen voor jong en oud;
– Gezellige kantine etc.
Trainingskamp
Elk jaar gaat de selectie op trainingskamp naar de zon. Afgelopen jaar was dit Barcelona en dit is erg goed bevallen. Aankomend seizoen wil de club weer richting de Spaanse zon. Welke stad dit wordt is nog onbekend. (Hoofdzakelijk gefinancierd door de spelers zelf)
Enthousiast geworden?
Hoofdtrainer Pieter van Netten komt graag in contact met jullie en geeft jullie graag meer informatie. Hij is zowel per WhatsApp te bereiken als telefonisch op 06-29265578

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl