Sporting Krommenie versterkt zich met Nick Baas en Floor Koomen

Krommenie- Hoewel het nog lang niet zeker is wanneer er weer gevoetbald mag worden, wordt er door veel amateurclubs al voorzichtig gekeken naar het volgend seizoen. Zo ook bij Sporting Krommenie waar men blij is twee versterkingen te mogen verwelkomen. Zowel keeper Nick Baas als verdediger Floor Koomen van vv Knollendam hebben besloten de 3e klasser te komen versterken.
De 22 jarige Nick Baas die in het verleden ook bij Fortuna Wormerveer speelde licht zijn keuze toe.
“Sporting lijkt mij een gezellige vereniging met een redelijk jong maar talentvol team. De potentie is zeker aanwezig om bovenin de 3e klasse mee te draaien. Wellicht zit er in de toekomst wel meer in. Ik zou daar graag een bijdrage aan willen leveren. Na een aantal jaar met veel plezier 1e keeper te zijn geweest bij vv Knollendam wil ik me nu laten zien op een hoger niveau. Mijn doel is om 1e keeper te worden, bovenin mee te draaien en er een gezellig seizoen van te maken. Ik kijk enorm uit naar komend jaar.”
De 26 jarige Floor Koomen heeft al veel ervaring op 1e elftal niveau. Ook hij speelde de afgelopen seizoenen dus voor vv Knollendam. In het verleden liet hij zijn kunsten zien in de sterke
jeugdafdelingen van KFC en Fortuna Wormerveer. Floor Koomen: “Ik had voor mezelf al besloten dat ik na dit seizoen voor een andere club wilde gaan
spelen. De afgelopen acht seizoenen heb ik met veel plezier bij Knollendam gevoetbald maar het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. Verwachtingen heb ik niet echt maar ik hoop dat ik straks goed op mijn plek zit in het team. Natuurlijk heb ik de ambitie om mooie resultaten te behalen. Dat Nick eerder al de beslissing had genomen maakte het voor mij makkelijker. Zo is het balletje
eigenlijk ook gaan rollen. We voelen elkaar goed aan en het leek ons leuk samen te blijven spelen. Na een gesprek met de trainer was ik enthousiast. Ook ik kijk enorm uit naar komend jaar.”
Trainer Jordi van Beek is blij met de twee versterkingen. “Wij hebben een mooie selectie met veel potentie. De doorstroom vanuit de jeugd is er continu omdat daar ook grote stappen worden
gemaakt. Voor ons is het dus belangrijk dat spelers van buitenaf passen bij de club en in alle opzichten een goede aanvulling zijn. Ik denk dat dit voor Nick en Floor zeker op gaat. De gesprekken die ik met ze had verliepen heel ontspannen en gaven me een goed gevoel. Ik weet zeker dat deze
mannen goed bij de club passen. Op het voetbaltechnische aspect was ik al overtuigd omdat wij de afgelopen jaren regelmatig tegen ze hebben gespeeld.
Ik ben blij dat ze voor Sporting hebben gekozen en weet zeker dat ze het naar hun zin gaan krijgen binnen de groep. Na het bijzondere 1e jaar in de 3e klasse hopen we volgend jaar weer een stap te kunnen maken. Wanneer dit is zal de
toekomst uitwijzen. Laten we voor nu vooral hopen dat deze ellendige periode voor iedereen snel onder controle is. Namens Sporting wens ik iedereen dan ook vooral veel goeds en gezondheid. Het
voetbal volgt dan vanzelf.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl