Clubarts Kaj Sierhuis beroofd zichzelf van het leven

Zaanstad- Volgens bronnen, onder andere op voetbalprimeur.nl een vreselijk bericht uit de voetbalwereld: Bernard Gonzalez, de 60-jarige clubarts van Stade de Reims, de nieuwe club van Kaj Sierhuis die van FC Groningen vorige maand een transfer liet aantekenen, heeft zondag zelfmoord gepleegd nadat bij hem het corona virus was vastgesteld. In een briefje dat hij achterliet schrijft hij dat het virus de aanleiding was voor zijn zelfmoord, zo meldt Le Parisien. Stade de Reims, de club waar onder meer Kaj Sierhuis onder contract staat, heeft het nieuws inmiddels bevestigd. Een medewerker van de club laat aan Le Parisien weten: “Ik heb hem vorige week nog gesproken en hij heeft het nooit ter sprake gebracht. Het is niet te bevatten, wat een drama.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl