Rampzalig einde van seizoen en start van transferperikelen

Zaanstad- Voor vele voetbalclubs is het rampzalig; De voetbalcompetitie die niet meer hervat zal worden en toernooien en vriendschappelijke wedstrijden die dit jaar niet meer door zullen gaan. En dat terwijl het voorjaar de mooiste tijd is voor de voetbalclubs. Dit vanwege het weer dat iedere week beter wordt, maar er zijn vaak ook diverse kampioenschappen te vieren, voetbalfeestjes en familietoernooien. Veel clubs komen in de financiële problemen nu er de laatste paar maanden van het seizoen, tevens de drukste maanden van het seizoen waarin het bier vaak ook wat rijkelijker vloeit, niet meer gespeeld kan worden. Gelukkig is er de hulp van de overheid, deKNVB en sommige gemeenten springen bij. Dat houd in dat het einde van het seizoen daar is en we met Voetbal In Zaanstad spoedig een rondje langs de clubs willen gaan maken. De overschrijvingsperiode is hiermee dan ook gestart en de transfers van spelers binnen Zaanse amateurclubs zullen binnenkort bekend gemaakt mogen worden.
De redactie ontving het eerste nieuwtje dat vierdeklasser RCZ de eerste club is die een overschrijving kon bijschrijven; Keeper Jeffrey Koreman komt de Racers volgend seizoen versterken en is afkomstig van sv Marken dat uitkomt in de zaterdag tweedeklasse. De lange en stevige doelman speelde eerder al twee seizoenen voor RCZ, kwam daarvoor uit voor KFC en speelde eerder ook een jaar bij Hellas Sport. De eerste versterking die hoofdcoach Harry Volkers kan bijschrijven. Zijn er meer transferperikelen laat dit ons weten. Wij vernemen dit graag dus schroom jezelf niet te mailen naar info@voetbalinzaanstad.nl of whatsapp via 0653334163.
Foto onderschrift; sv Marken keeper Jeffrey Koreman gepasseerd in de wedstrijd tegen FC Zaandam

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl