Online bingo spelende leden van ZCFC

Zaandam- Met bijna 60 personen online Bingo spelen, dat kon donderdag avond met de leden van ZCFC.
Een bijzondere eerste online bingo-avond dit keer niet bij maar `vanuit` het Zaandamse ZCFC. Een nieuwe vorm van vermaak en plezier in deze bijzondere tijden vanuit de vooruitstrevende club. Met bijna 60 personen voor slechts 1 euro in een video conferencing call, bingo spelen, het is gelukt en geslaagd met de leden van het Zaans oranje. Een en ander ook nog eens met de muzikale opluistering van Tonny Eyk en de Electronica’s als achtergrond muziek. Veel dank aan de deelnemers die de moeite namen om deel te nemen! Ook dankt de club Michel Post die veel werk heeft verzet om dit evenement mogelijk te maken.
De opbrengst van de avond gaat naar het Panna-veldje dat wel erg dicht bij de realisatie gaat komen. De club heeft besloten om na dit succes -in ieder geval de komende periode- dit iedere donderdagavond om 20.00 uur te gaan organiseren.
De winnaars van deze bingo konden ook nog eens een fraaie prijs binnenslepen:
De unieke ZCFC sjaal en ZCFC vaan (Rijtje horizontaal)ging naar Foka Brinkman
Een oranje Uhlsport Thermoshirt en oranje Uhlsport ZCFC-sokken waren voor Nick Ligthart
En de hoofdprijs: een ZCFC-Zip-trainingstop van het merk Uhlsport en een Bon (Sate Plate) van Bolke de Beer Catering ging naar Martin Maij.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl