AZ selectiedagen afgelast

Zaanstad- De AZ Selectiedagen gaan dit jaar niet door. Dit heeft AZ besloten in navolging van de nieuwe voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus. Hierin is bepaald dat er tot en met 1 juni geen evenementen georganiseerd mogen worden.
De organisatie heeft de AZ Selectiedagen zodoende afgelast. De al ingeschreven deelnemers ontvangen een e-mail waarin deze informatie nogmaals wordt benadrukt. Het aanmelden voor de AZ Selectiedagen is vanaf heden ook niet meer mogelijk.
Zwagerman: ‘Binnenkort meer duidelijkheid’
“Het is onwijs jammer”, reageert Dennis Zwagerman, coördinator van de AZ Selectiedagen. “Maar de gezondheid van ieder mens gaat boven alles. Alle clubs waarmee wij de AZ Selectiedagen organiseren hebben begrip voor de situatie en staan achter ons besluit. We gaan onderzoeken of mogelijk is het evenement van dit jaar te verplaatsen naar een later moment. Daar zullen we binnenkort meer duidelijkheid over hebben.”
Opnieuw georganiseerd
Wel is het zeker dat de AZ Selectiedagen in 2021 opnieuw worden georganiseerd. Ook dan krijgen jonge talenten op meerdere locaties de kans zich in de kijker te spelen bij scouts van AZ. Rond februari is het mogelijk jezelf hiervoor in te schrijven. Houd de mediakanalen van AZ in de gaten voor actuele informatie over de AZ Selectiedagen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl