Rood Wit Zaanstad schenkt voedselbank Zaanstreek 3000 euro

Zaandam- Begin deze week kon Hans Brinkhuis namens voedselbank Zaanstreek symbolisch een bedrag van 3000 euro in ontvangst nemen. Dit uit handen van Sahin Caliskan (aanvoerder volleybalteam) en bestuurslid Selcuk Akpinar van sportclub RWZ dat staat voor Rood Wit Zaanstad uit Poelenburg in Zaandam. De Zaandamse club verhuisde vorig jaar van het Hoornseveld naar de wijk Poelenburg.
Het fraaie liefdadigheid initiatief werd genomen door het Rood Wit Zaanstad volleybalteam, maar de actie werd al snel overgenomen door de overige leden van Rood Wit Zaanstad. In een korte tijd werd er maar liefst drieduizend euro verzameld. Dit bedrag werd begin deze week overhandigd aan de voedselbank Zaanstreek.
Ook hoofdtrainer Levinho Wijdenbosch van de Zaanse vereniging kon oprecht trots zijn op zijn selectie en overige leden van de 200 man tellende vereniging. Op de Instagram-pagina en net als de bij vele clubs bestaande team whatsapp groep werd het bericht gecommuniceerd en dat werd verrassend goed opgepakt.
Foto onderschrift: Hans Brinkhuis (Voedselbank:links) ontvangt de cheque van Sahin Caliskan (aanvoerder RWZ volleybalteam) en Selcuk Akpinar (bestuurslid RWZ voetbal)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl