Rick Kitzen besluit na zomer niet bij sv Beverwijk terug te keren

Zaandam- Ras Zaankanter Rick Kitzen kan op zoek naar een nieuwe club ondanks dat hij al had afgesproken bij sv Beverwijk te blijven. Toch besloot de Zaandammer hoofdtrainer na de zomer niet meer terug te keren bij de derdeklasser zaterdag. En de reden hiervan zou een gebrek aan de juiste mentaliteit binnen de spelersgroep zijn.
Kitzen was het seizoen 2019/2020 eigenlijk net begonnen bij SV Beverwijk. De ploeg presteerde matig, verloor vele duels nipt met een doelpunt verschil en stond slechts twee plekken boven de hekkensluiter. Dit terwijl diezelfde ploeg vorig jaar na een beslissingswedstrijd op het complex van sc Hercules Zaandam promoveerde naar de derde klasse op zaterdag.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl