Wederom een fraaie inzending `De Zaanse voetbalhistorie`

Zaanstad- Onder de rubriek `De Zaanse voetbalhistorie` ontvingen wij een foto vanuit Saendelft van een anonieme brongever; Het betreft volgens de mailer een prachtige actie foto van 28 maart 2003; de wedstrijd in Krommenie, nog op het oude complex van de Krommenieërs, tussen Sporting Krommenie en rkvv Saenden toen beide clubs nog in de vierde klasse uitkwamen. Op de achtergrond kijkt Rogier Kemp (Sporting Krommenie) `gebiologeerd` toe hoe Vincent Kaman `op eenzame hoogte` de 1-0 binnen kopt in een wedstrijd die uiteindelijk met 3-0 zou worden gewonnen door Sporting Krommenie.
Voor rkvv Saenden staat John Bakarbessy verder nog op de foto. Verder nog verdediger Rico Langenberg. Ook zichtbaar op de achtergrond, trainer Leslie Honig, dat jaar overgekomen van Sporting Krommenie naar het Wormerveerse Saenden.
Ben jij ook in het bezit van een mooie teamfoto; aktiefoto of foto met een verhaal? Schroom jezelf niet deze met Voetbal in Zaanstad te delen en mail naar info@voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl