Doe mee met `De Zaanse voetbalhistorie` challenge en stuur jou voetbalfoto door

Zaanstad- Nu hoogstwaarschijnlijk het fysieke voetbal in competitieverband erop lijkt te zitten komen er vele voetbal uitdagingen en challenges voorbij. Het leek VIZ/VoetbalInZaanstad.nl ook leuk een aktie in het leven te roepen. Hoe leuk zou het zijn deze foto`s allemaal op de website: www.voetbalinzaanstad.nl en social media te posten? Alle in het verleden gemaakte foto`s behoren tot slot van rekening tot de Zaanse voetbal geschiedenis.
Ben jij een voetbaldier uit de Zaanstreek doe dan mee met de aktie; `De Zaanse voetbalhistorie` om een voetbal foto te posten. Slechts één foto, liefst met een korte beschrijving erbij kan worden ingezonden. Vermeld hierbij het liefst de club/team naam, het jaartal en misschien weet je de spelersnamen nog wel. Een leuke supportersfoto, betaald voetbalfoto of zaalvoetbalfoto mag natuurlijk ook. Mail de foto met tekst naar: info@voetbalinzaanstad.nl
Missen jullie het voetbal ook zo erg? Doe dan mee met de foto aktie; `de Zaanse voetbalhistorie` om de pijn van het niet kunnen voetballen een beetje te verzachten.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl