Huisartsenpost in topsporthal De Koog

Koog aan de Zaan- Het leger kwam eraan te pas om de boel te organiseren en in te richten, maar dan heb je ook wel wat vernamen viel te lezen op digitaal nieuwsblad deorkaan.nl Met de tijdelijke huisartsenpost wordt geprobeerd de zorg die mensen, ook met niet-corona gerelateerde klachten, nodig hebben goed te organiseren, om daarmee onnodige ziekenhuisbezoeken te voorkomen. De verwachting is dat ziekenhuizen, net als de huisartsenzorg, zwaar belast gaan worden. Op de achtergrond van de foto met burgemeester Jan Hamming ziet u hoe de post in de Topsporthal in Koog aan de Zaan is ingericht:
Natuurlijk hoopt iedereen dat al het werk voor niets is geweest, en dat de noodzaak van de extra capaciteit uitblijft. Gisteren opende de post haar deuren. Momenteel komen er gemiddeld op de dag zo’n 65 patiënten, maar er is geen opgaande lijn te ontdekken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl