Purmersteijn zaterdag scoort met aantrekken van Zaanse voetballers

Zaanstad- Het zaterdagelftal van Purmersteijn uit Purmerend, dat wordt gecoached door voormalig Fortuna Wormerveer keeper Lars Keppel, heeft flink wat versterkingen binnengehaald. Een tweetal hiervan komen uit de zondag selectie van Fortuna-Wormerveer. Voor het vertrek in 2008 naar Purmersteijn (zaterdag) was Keppel coach van het tweede elftal van de Fortunezen. Daar werkte hij samen met de recent binnengehaalde nieuwe aanwinsten Robin Hoogstra en keeper Gennaro Liklikwatil. Verder zijn er nog wat nieuwkomers gepresenteerd, terwijl er bij de Purmerenders ook spelers zullen vertrekken.
Onder die nieuwkomers valt ook Rick Neele die recent nog aangaf te stoppen met voetballen in het eerste elftal van derde divisionist ADO`20 uit Heemskerk. Neele hield zijn conditie tot drie weken geleden nog op peil bij de koploper van de tweede klasse zondag, vv Assendelft. Toch koos hij er uiteindelijk voor om een club te kiezen die in zijn huidige woonplaats Purmerend ligt. In Assendelft had men de stiekeme hoop op een terugkeer van de voormalig inwoner van Assendelft.
Momenteel ligt de competitie stil en onduidelijk is het of deze úberhaupt nog uitgespeeld zal kunnen worden na de aangescherpte maatregelen die vanuit het kabinet zijn opgelegd. En wat de promotie- en degradatiegevolgen zijn is ook nog even de vraag.
Archieffoto: Theo van Vlaanderen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl