`Kabinet besluit tot 1 juni geen sportevenementen`

Zaanstad- Het kabinet heeft maandag besloten dat er tot 1 juni geen sportevenementen mogen plaatsvinden in Nederland. Dat betekent dat onder meer de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie maar ook de amateurcompetities naar alle waarschijnlijkheid tot die tijd stilliggen.
“Voor zover wij weten geldt deze maatregel ook gewoon weer voor de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Het spelen zonder publiek is een optie waar we ons over zullen moeten laten informeren, maar het lijkt erop dat er tot 1 juni niet mag worden gevoetbald”, zei een woordvoerder van de KNVB vandaag.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl