Hoe bestaat het? De Schaakproeverij van Frank Tijdeman!

Zaandam- Ook schaakmeester Frank Tijdeman is thuis aan het werk. Overpeinzingen waren zijn deel, wat wordt de (schaak)toekomst. Gelukkig komen er nu veel ideeën in de openbaarheid in deze lastige tijd.
Frank heeft zich vooral bezig gehouden met het zoeken naar een nieuwe manier van schaakles geven. Het werd voor mij duidelijk, dat er meerdere mogelijkheden zijn om via Internet de schaaklessen te verzorgen. Het komt er op neer, dat ik van een schaakproeverij heb genoten. Ik zal deze proeverij met u delen en hoop, dat u de proeverij geheel open ingaat, zodat u daarna uw weloverwogen keuze kan maken. Het is nu een mooie mogelijkheid om naast het schoolwerk ook het schaken op te pakken met het hele gezin.
De Schaakproeverij: Chessity, heel leuk en game-achtig en nu met een gratis proefperiode, kijk op chessity.nl Schaakmatties, leuk, kijk op schaakmatties.nl Lichess, heel interessant, geen abonnement en soepel. ChessTutor, via stappenmethode.nl, op de site kunt u proefdraaien, doen!
Mocht u met Tijdeman willen sparren over de keuze, dan kan hij daar met behulp van Zoom een gesprek over voeren. Natuurlijk is het ook mogelijk een schaakles (van 30 minuten) via Zoom te verzorgen. Deze week, en dan wel te verstaan vanaf dinsdag 24 maart is hij al beschikbaar. De schaaklessen zijn deze week een try out. U mag dan na afloop een bedrag overmaken, afhankelijk van uw tevredenheid. Vanaf volgende week zal Frank Tijdeman de schaakmarkt weer opgaan om zo weer een (tijdelijk) inkomen te vergaren. Voor meer informatie kunt u 06-14638095 of frank@schaakpret.nl gebruiken.
Foto; jeugdschaak.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl