Prima prestaties zwemmers zv de Zaan

Zaanstad- De jeugdzwemmers van zv de Zaan behaalde vorige week prima prestaties tijdens wedstrijden van de zwembond KNZB. De gemaakte foto die u ziet is van kort na de medaille uitreiking van de 100 meter rugcrawl, waarop Giovanni Phillipson een nieuw kampioenschap record zwom. De oude tijd stond op naam van Tom Laarhuis.
Op de groepsfoto ontbreekt Ties Hesse, die op dat moment in Eurodisney was. Op de teamfoto staat wel Rens Noordover van KZC. Samen met deze vereniging vormt zv de Zaan momenteel SG Team Noord-Holland. Rens Noordover (2008) werd tweede op de 200 en 400 meter borstcrawl. Hij traint iedere donderdag mee bij zv de Zaan en was ook met deze zwemmers mee op trainingskamp. Op dit moment zijn er tijdelijk even geen mogelijkheden tot de handshake nadat ook de KNZB alle zwemactiviteiten heeft stilgelegd.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl