Het 14e Saentoernooi en het COVID-19 virus

Zaanstad- Het veertiende Saentoernooi, het bedrijven zaalvoetbaltoernooi van Noord-Holland en het COVID-19 virus. Tja, ook deze organisatie heeft te maken met het corona virus en alle uitvloeisels hiervan. Op dit moment kan de organisatie niet met zekerheid zeggen of het toernooi dat op vrijdag 5 juni gepland staat überhaupt nog door gaat. De organisatie vind het belangrijk dat heel Nederland uit deze crisis komt. Het toernooi dat inmiddels in de Sporthal De Koog in Koog aan de Zaan wordt georganiseerd is mogelijk niet verhuurbaar. Dit in verband met de mogelijk later beginnende zaalsporten en de competities die misschien later uitgespeeld dienen te worden. Er staat weer een prachtige line up met artiesten op het programma; zo is er voor de Hollandse feestavond een muzikale omlijsting door Zanger Benjamin die de avond zal gaan presenteren. Ook zanger Pascal Redeker en Samantha Steenwijk staan nog op het programma om acte de presence te geven.
Indien er iets bekend wordt zal de organisatie een ieder via social media op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Zorg voor elkaar, en houdt onze website en Facebook pagina in de gaten voor meer nieuws klinkt het terecht vanuit de organiserende partij die bestaat uit Remco van Garderen (Regio College), Fred Henneke (ZITO|TEER) en Marcel van Veen (Samlex).

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl