De KNVB schrapt alle amateurwedstrijden tot en met 6 april

Zaanstad- Hierbij plaatsen wij een update van het laatste nieuws met betrekking tot het sluiten van sportclubs en het stilleggen van de voetbalcompetities: Op Zondag 15 maart heeft het kabinet besloten dat alle sportclubs tot en met maandag 6 april gesloten blijven. Dit betekent dat trainingen en wedstrijden tot deze datum geen doorgang vinden.
Alle amateurwedstrijden zijn tot en met 31 maart afgelast, zo laat de KNVB op de website knvb.nl weten. Het betekent dat de competitiespeelrondes op 14 & 15 maart, 21 & 22 én 28 & 29 maart geen doorgang kunnen vinden. Ook de geplande bekerduels worden verplaatst.
Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal bij de KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl