Scouts weten weg naar Fortuna W in Wormerveer te vinden

Wormerveer- De scouts van de diverse betaald voetbal organisaties hebben weer de nodige talenten ontdekt bij Fortuna Wormerveer. Al eerder publiceerde de club op de website als nieuws over de aanname van verschillende talenten bij Ajax en AZ. Recent zijn er weer de nodige uitnodigingen binnen gekomen.
In de afgelopen jaren zijn er al veel talenten van Fortuna overgestapt naar diverse BVO’s. Dat past ook in het beeld van de opleiding. Aan de andere kant komen er ook weer talenten van andere amateurclubs naar Fortuna Wormerveer toe. In april hoopt de club ook weer enkele open dagen te organiseren. Hieronder een lijst met talenten:
Aeden van den Eeckhout (keeper O15) gaat op stage bij AZ.
Daliah de Klonia (speelt bij de jongens O15) gaat op stage bij de Meiden O15 Ajax.
Jaydemar Fereijra (08) gaat op stage bij JO8 van Feijenoord.
Kamil Krize (O10) zijn stage is verlengd bij AZ.
Brooklyn de Jong (O9 maar eigenlijk een O8 speler) in beeld bij Ajax.
Metehan Arik loopt nog op de AZ voetbal school op zondag.
Daarmee blijft Fortuna Wormerveer de status van prestatieclub houden. Net als KFC in Koog aan de Zaan een van de weinige sterrenpartnerclubs van AZ en AJAX in de Zaanstreek.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl