vv Assendelft nipt langs West- Frisia

Enkhuizen- West Frisia kwam al na vier minuten op voorsprong door een doelpunt van Barry Dammers. Hiervoor had West Frisia al twee kansen gemist. Ondanks de lage stand op de ranglijst bleek de ploeg uit Enkhuizen een lastig  te bespelen ploeg. Gelukkig zorgde een snoeiharde kopbal van Niels van der Woude uit een corner van Jesse Schleeper voor de gelijkmaker na 12 minuten. Tot de rust was het billenknijpen voor de Assendelvers. Doelman Ton Hartog trad een aantal keren goed op zodat het gelijk bleef. In de tweede helft speelde Assendelft een stuk beter. Achraf El Aslouni zorgde na 64 minuten voor de 1-2. Hierna kwam de voorsprong niet echt mee in gevaar. De kansen op 1-3 werden gemist zodat het zeer spannend bleef. 
Op de ranglijst staat vv Assendelft vier punten voor op Vios W met een wedstrijd meer gespeeld. In de strijd om de tweede periode titel viel nog geen beslissing. HSV won met 5-1 van Spartanen zodat de beslissing valt in de inhaalwedstrijd van HSV tegen Kleine Sluis op 3 mei. Als HSV deze wedstrijd wint dan zijn ze periode kampioen. Bij een ander resultaat is het vv Assendelft dat de buit binnen heeft.
Komende zaterdag om 19 uur is iedereen welkom voor de wedstrijd vv Assendelft tegen KFC op het complex de Delfthoek aan de Dorpsstraat 253.
Foto onderschrift: Reden tot juichen voor vv Assendelft

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl