AZ selecteert op de AZ Selectiedag bij KFC

Koog aan de Zaan- Het complex van KFC 1910 in Koog aan de Zaan is op woensdag 6 mei 2020 het toneel van de AZ Selectiedagen. Ben jij de nieuwe Myron Boadu, Calvin Stengs, Teun Koopmeiners of Marco Bizot? Meld je dan snel aan en wie weet schitter jij over een paar jaar in het AFAS Stadion. Op de AZ Selectiedagen krijgen voetballers in de leeftijdscategorieën Onder 8 tot en met Onder 14 (geboren tussen 2006 en 2012) de kans hun kunsten te tonen aan de scouts van AZ. Deelnemers werken onder toeziend oog van AZ-scouts verschillende oefenvormen af. De jeugdige spelers die hier in positieve zin opvallen maken kans op een plaats in de AZ Voetbalschool in de Regio of de AZ Jeugdopleiding.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl