Tim Silvis 250 wedstrijden in SVA 1

Assendelft- De wedstrijd van SVA tegen sv Beemster van zondag 8 maart 2020 was het 250e duel voor Assendelver Tim Silvis in het eerste team van SVA. Een zeer knappe prestatie en daarvoor werd Tim voorafgaand aan deze wedstrijd in het zonnetje gezet door het bestuur. Vandaag de dag een behoorlijke mijlpaal als amateurvoetballer. Het duel van de Assendelvers tegen hekkensluiter sv Beemster werd met 4-1 gewonnen. Aankomende zondag 15 maart gaat SVA op bezoek bij de nummer voorlaatst sv De Rijp. Bij winst in het mogelijk 251e duel voor Tim Silvis kan de 10e plek in de derdeklasse B worden veroverd.
Op de foto: vlnr Voorzitter Richard Fleer, Frans Schavemaker en Tim Silvis.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl