Ook in 2020 en 2021 zijn sport- en cultuurbijdragen beschikbaar

Zaanstad- Ook in 2020 en 2021 zijn sport- en cultuurbijdragen beschikbaar voor kinderen van 0 tot 18 jaar uit huishoudens met een laag inkomen in Oostzaan en Wormerland. Voorbeelden van cultuur zijn onder meer dansen, theater of muziek maken. De kosten voor contributie, kleding en instrumenten kunnen worden vergoed via het Jeugdfonds. Dit is onder meer mogelijk door financiële ondersteuning van de gemeenten Oostzaan en Wormerland. Deze samenwerking van het Jeugdfonds met de gemeenten is met twee jaar verlengd.
Foto-bijschrift: Links afdelingshoofd Ontwikkeling en Sociaal Marijn de Busser van gemeenten Wormerland en Oostzaan. Rechts voorzitter Ron Witbaard van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek. Zij spelen elkaar de bal toe, met sportieve en culturele wensen.