Zwaar bevochten punt voor Jisp bij Blauw Wit, gepensioneerde scheids doet het nog goed

Westknollendam- De vierdeklasse wedstrijd tussen Blauw Wit en vv Jisp werd vorig jaar in april geleid door een piepjonge arbiter van begin 20. Het eindigde toen in een kaartenfestival met onder andere twee rode kaarten. Deze keer had de KNVB een zeer ervaren arbiter gestuurd van 67 jaar om de boel in goede banen te leiden. Deze keer leek hij het tot vrij diep in de tweede helft zonder kaarten af te kunnen. Gelet op een opstootje bij het doel van Jisp vrij snel in de wedstrijd was dit wel een wonder. Uiteindelijk trok hij toch nog vier gele kaarten waarvan drie voor Jisp. Trainer Peter Tania Minder was hier niet niet blij mee: ‘bij een vierde gele kaart dan worden ze geschorst en heb ik alleen de dame achter de bar om op te stellen.’ De scheidsrechter verklaarde dat de spelers dit toch echt aan zichzelf te wijten hadden. Zo ging Dennis Smit herhaaldelijk voor de bal staan om tijd te rekken.
Gevoetbald werd er ook. Razend spannend was het. Na 68 minuten schoot invaller Quint de Graaf de 1-0 binnen. Robin Mak scoorde tien minuten voor tijd de bejubelde en ook verdiende gelijkmaker voor Jisp. Na afloop gingen er diverse bladen bier richting de kleedkamer om dit te vieren. Bij Blauw Wit werd minder enthousiast gereageerd op het gelijk spel.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl