Rommelmarkt bij Tennisclub Overdan

Assendelft- Op zaterdag 28 maart is er weer een gezellige rommelmarkt bij Tennisclub Overdan aan de Norbertijnenstraat in Assendelft. Leuke spullen die nog een rondje mee kunnen en misschien hier en daar een heuse schat, waarmee je naar Kunst&Kitsch kunt. De rommelmarkt start om 09.00 uur en sluit om 13.00 uur. Verder is er die zaterdag ook een open dag, verzorgd door onze tennisleraren van TTC Noord Holland. Tussen 10.30 en 12.30 uur geven zij gratis clinics voor iedereen die wel eens wil kennismaken met tennis. Dus trek je sportschoenen aan, en kom langs. En je mag natuurlijk ook een vriend of vriendin meenemen. Jong en oud, iedereen is welkom. Rackets en ballen zijn natuurlijk aanwezig. Kom gezellig langs op zaterdag 28 maart bij TC Overdan in Assendelft!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl