Jong AZ kansloos tegen koploper Cambuur

Zaanstad- Jong AZ ontving maandagavond op het AFAS trainingscomplex koploper SC Cambuur uit Leeuwarden. Al na tien minuten had Cambuur al meerdere keren kunnen scoren en was het wachten op een goal. Het was dan ook geen verrassing dat de bezoekers in de 19e minuut via Robert Muhren na een weergaloze goal op voorsprong konden komen. In de 34e minuut was de stand wederom door een goal van spits Muhren 0-2. Na de thee scoorde Breij in de 94e minuut nog de 0-3 voor de koploper uit Leeuwarden. Er kwamen 700 toeschouwers op het duel af waarvan een goed gevuld uitvak met 200 bezoekers uit Friesland. Jong AZ bezit de veertiende plek en gaat vrijdag op bezoek bij FC Dordrecht.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl