Het zit vv Knollendam niet mee tegen Geel Wit`20

Oostknollendam- De naar een nieuwe trainer zoekende ploeg van vv Knollendam kon zondagmiddag niet winnen van het Haarlemse Geel Wit`20. De thuisploeg van scheidend trainer Geert Rol speelde met 1-1 gelijk en daar had misschien wel meer ingezeten. In een prima wedstrijd verzuimden de Oostknollendammers de volle buit te pakken. Nu blijft het gat voor de hekkensluiter met de nummers 10 Geel Wit`20 en 11 hfc Heemstede op de ranglijst respectievelijk 9 en 10 punten. Aan het eind van het seizoen raakt vv Knollendam trainer Geert Rol kwijt aan Kwiek`78. Volgende week zondag ontvangt de ploeg RCH uit Heemstede. Indien het lukt om de nummer twee van de competitie één of meerdere punten af te snoepen bewijst het `buurman`WSV`30 een zeer goede dienst in de strijd om het kampioenschap.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl