Dames zvv Zaandijk draaien beter en beter

Zaandijk- De dames van zvv Zaandijk draaien goed mee in de derde klasse. Het begin van het seizoen was moeizaam, maar uit de laatste vijf wedstrijden werden 11 punten gehaald. Op dinsdag 3 maart werd een verdienstelijk gelijk spel gehaald tegen de nummer van de ranglijst Always Forward. De thuiswedstrijd ging In oktober jl.ruimschoots verloren. Enigszins zuur was het wel dat de gelijkmaker van de ploeg uit Hoorn gescoord werd in blesssuretijd van de tweede helft.
Dit weekend stond de uitwedstrijd tegen de ongenaakbare koploper ADO’20 op het programma. Deze ploeg heeft van de 14 wedstrijden 13 keer gewonnen en één keer gelijk. Ook Zaandijk kon het niet bolwerken. Tot en met 4-2 kon de ploeg het aardig bijhouden. Amber Tania en Sanne Jongens scoorden voor zvv Zaandijk. Op het laatst liep ADO’20 uit naar 7-2. Komende zondag staat om 10 uur de derby tegen het tweede team van KFC op het programma. zvv Zaandijk staat zevende en KFC verdienstelijk vijfde.
Van het trainers front ook goed nieuws want Trainer Peter Tania heeft zijn contract bij de dames van zvv Zaandijk verlengd. Dit naast zijn hoofdtrainerschap op zaterdag bij vv Jisp.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl