Sporting Krommenie verslaat Bergen

Krommenie- Na het collectieve falen van de vorige wedstrijd tegen Koedijk, waren er wat wijzigingen doorgevoerd in de basis. Een daarvan was noodgedwongen want Jeffrey Arens verving de geblesseerde Martijn Mooij. En Jim Gielen, Roel Meijns en Mike Pirovano waren terug van vakantie en mochten na de training gelijk starten.
Vanaf het begin was het duidelijk dat Sporting Krommenie er alles aan zou doen om de punten thuis te houden. Elk persoonlijk duel werd gewonnen en vooral de 2de bal was een prooi voor de mannen van Sporting Krommenie. De eerste 10 minuten waren de mannen uit Krommenie al dichtbij, maar de eindfase wilde nog niet helemaal lukken. Enorm zonde. Gelukkig, na 15 minuten spelen kwam Roel Meijns op en gaf een voorzet op maat. Kevin de Wit hoefde alleen te knikken. 1-0! Bergen leek wat geïrriteerd, zonder dat het spel verhardde. Maar kwam goed weg, binnen 30 min toen de laatste man met geel op zak, Mike Pirovano genadeloos onderuit haalde. De goed fluitende Owen van Hooff spaarde hem. Dat deed trainer Djordi Hopman niet en wisselde direct om erger te voorkomen. In de 40ste minuut was het vanuit de kluts en een sterke kopbal van Jim Gielen dat de bal voor de voeten van Pierluigi Velletri kwam. Hij dacht niet na en schoof de bal in de lange hoek voor de 2-0. Jeffrey Arens moest nog een keer gestrekt in de laatste minuut van de eerste helft en tikte de bal keurig naar de zijkant.
In de tweede helft vergat Sporting Krommenie de trekker over te halen. Bergen kwam vaak goed weg. De grootste kans was voor Jim Gielen. Na een voorzet van Roel Meijns kopte hij de bal op de bovenkant van de lat. Na een smerige overtreding op aanvoerder Jop Mirck moest hij de wedstrijd staken. En besloot trainer Jordi van Beek om achter over te leunen en de snelle Wessel Krook in stelling te brengen. Bergen kon geen vuist maken en een slot offensief zat er ook niet meer in. Krommenie was slordig in de afronding en zo bleef het 2-0.
Foto: Jan van Poorten

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl