Tim Freriks bezig aan laatste seizoen OFC

Zaandam- Afgelopen dinsdag spraken wij heel kort met OFC spits Tim Freriks. De tweebenige aanvaller en tevens Zaankanter scoort er in de derde divisie bij OFC Oostzaan lustig op los. De voormalig jeugd speler van FC Groningen en FC Utrecht gaat een volgende stap maken en vertrekt aan het eind van het seizoen naar vv Katwijk. De bescheiden spits sluit ooit een terugkeer naar het betaald voetbal absoluut niet uit en reageert hier gelaten op. De aanvaller was op een druilerige dinsdagmiddag met zijn vader aan zijn golfmotoriek aan het werken. Bij de Zaanse Golfclub in Wijdewormer sloeg hij met vader Patrick Freriks een balletje. Patrick Freriks is bestuurslid bij een andere amateurclub, te weten sc Hercules-Zaandam. En juist bij die club zien ze de bij OFC op een zijspoor belandde trainer Eric Heerings volgend seizoen als hoofdtrainer aan het roer staan.
VoetbalinZaanstad zal de voetballer Tim Freriks de aankomende paar maanden nauwlettend in de gaten houden. Zondag gaat Freriks met OFC proberen de tweede plek vast te houden. De Oostzaners voelen de hete adem in de nek van Jong ADO Den Haag waarvan het de vorige wedstrijd nipt met 0-1 verloor. Aankomende zondag 8 maart gaan de Oostzaners op bezoek bij vv Dongen dat met acht punten minder dan de Oostzaners op de vijfde plek staat. Dan zal de ploeg die wordt getraind door Roy van der Meij vv Dongen de punten afhandig proberen te maken. Tim Freriks begon met voetballen bij PSCK in Zaandam (inmiddels met VVZ gefuseerd tot sc Hercules-Zaandam)en ging vervolgens naar KFC en werd daar door BVO FC Groningen opgepikt.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl