Workshop arbitrage en ouders langs de lijn

Zaandam- In het kader van de campagne Veilig Sportklimaat Zaanstad organiseert Sportbedrijf Zaanstad de workshop: Arbitrage en Ouders langs de lijn. Speciaal voor trainers, arbiters, coördinatoren, teamleiders en beleidsbepalers van Zaanse sportverenigingen in samenwerking met de Suscha Bermond van GGD Zaanstreek-Waterland en Juroen Koene van scheidsrechtersvereniging SVZ/De Fluithoek en tevens scheidsrechters coördinator bij AZ Jeugdcomplex op het AFAS Trainingscomplex in Zaandam.
De workshop wordt op donderdag 16 april gehouden en begint om 19;30 uur. De locatie moet nog definitief bekend gemaakt worden en volgt later. Wil je jezelf aanmelden? Dat kan maar gelieve dit wel even per email bij de verenigingsondersteuners Simon den Heeten en Joey Naus van Sportbedrijf Zaanstad te doen. Het emailadres is: verenigingsondersteuning@sportbedrijfzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl