Cruyff Court 6 tegen 6 toernooi

Zaanstad- Het Cruyff Courts 6 tegen 6 kampioenschap is een jaarlijks voetbaltoernooi dat alle Cruyff Courts met elkaar verbindt. De hele maand maart zijn er voorrondes en op woensdag 25 maart vindt de Stadsfinale plaats op het Cruyff Court aan de Veldbloemenweg in Kogerveld.
Voorafgaand aan de grote Zaanse finale organiseert Sportbedrijf Zaanstad een mini-voetbal toernooi voor jongens en meiden van 10 en 11 jaar. Dit toernooi is van 14:30 tot 16:00 uur, daarna moedigen we de deelnemers van de stadsfinale aan. Naast het Cruyff Court is er de mogelijkheid om mee te doen met handboogschieten van 14:00 tot 17:30 uur. Kom op 25 maart met het hele gezin meedoen, aanmoedigen en kijken naar de stadsfinale, die begint om 16:30 uur! Maximaal 4 teams van minimaal 6 kinderen kunnen zich (tot 18 maart) aanmelden door middel van het formulier dat op de website sportbedrijfzaanstad.nl vermeld staat.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl