Desmond Post nieuwe trainer RKAV Volendam onder -19-1

Zaanstad- Zaankanter Desmond Post maakt een nieuwe stap en gaat volgend seizoen voor een nieuwe uitdaging in Volendam. De Zaankanter zal dit seizoen afmaken als hoofd jeugdopleiding bij sc Hercules-Zaandam en zal Volgend seizoen aan de slag bij de O19-1 van RKAV Volendam. Een naar eigen zeggen gezonde vereniging met veel talent in de jeugd en mogelijkheid tot doorstroming richting de senioren.
In Volendam neemt Marco van Meeteren na dit seizoen afscheid van zijn actieve carrière als trainer van de o19-1 en zal onderdeel worden van de RKAV Jeugdopleiding in het kader van het begeleidingsplan RKAV.
Na een aantal gesprekken waarin Desmond Post zijn ambitie en bedoelingen heeft kunnen presenteren heeft de RKAV Volendam een overeenkomst kunnen sluiten. Volendam ziet in de voormalig jeugdtrainer van Sporting Krommenie een leergierige en ambitieuze trainer met passie voor sport en coaching. Post is eveneens werkzaam bij de Johan Cruyff Foundation in Amsterdam.
De huidige jo19-1 van RKAV Volendam presteert in de 3e divisie naar behoren en maakt nog een kans op een periodetitel. Een aantal van Posts uitgangspunten is; De formatie is ondergeschikt aan het spelsysteem en de spelprincipes. Aan de basis staan ‘de 3e man’ en ‘het creëren van een overtal’; iedereen is verantwoordelijk voor alles. De jonge trainer maakt hierin een volgende stap in zijn trainersloopbaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl