Mooie middag op sportief gebied voor KFC

Koog aan de Zaan- Een prima middag voor de Groote Koogse want het eerste elftal wist het duel met FC Den Helder met 3 -0 te winnen. Een prachtig resultaat waarbij de mannen uit Koog aan de Zaan de 9e plek wisten te bereiken. KFC en hoofdtrainer Guillaume Groot waren er mondeling al uit met betrekking tot de contractverlenging maar wat ontbrak was de “krabbel” en die werd zondag ook gezet. Een aantal mooie uitdagingen liggen dan ook in het verschiet voor de huidige tweedeklasser.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl