vv Zaanstad start in playouts tegen Vocasa

Zaanstad- In de nationale eredivisie volleybal gaan de mannen van Zaanstad de komende vier wedstrijden de strijd aan met SSS en Vocasa met als doel handhaving op het hoogste niveau. Tegen zowel SSS als Vocasa zal een thuis- en een uitwedstrijd worden gespeeld. In de beginstand staat Zaanstad op basis van de reguliere competitie onderaan met 0 punten, Vocasa en SSS hebben respectievelijk 1 en 2 punten. Echter het verleden heeft wel bewezen dat er van alles mogelijk is in de playouts, te beginnen op zondag 1 maart in De Koog met de wedstrijd Zaanstad-Vocasa.
Trainer-coach Sandor Rieuwers: “Het is vanaf nu ‘do or die’, in principe speel je vier finales waarin elk punt uiteindelijk doorslaggevend kan zijn. De afgelopen twee weken hebben we relatief rustig aan gedaan, belangrijk om iedereen zo fit en fris mogelijk aan de start te krijgen. Deze week gaan we er voor om maximaal op stoom te komen voor de wedstrijd van zondag tegen Vocasa. Zo’n eerste thuiswedstrijd is super belangrijk: de eerste klap is een daalder waard. We rekenen dan ook op veel publiek dat met klappers, toeters en trommels achter ons gaat staan. Het gaat namelijk wel ergens over: het behoud van volleybal op het hoogste niveau in Noord-Holland!”.
De wedstrijd begint zondag 1 maart om 17.00 uur in Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan en de toegang is voor iedereen gratis. Voor aanvang worden loten verkocht voor de jeugdloterij met leuke prijzen. Doe dus mee, de opbrengst gaat naar het jeugdvolleybal bij Zaanstad … en de jeugd heeft de toekomst.
archieffoto: Eric Visch – Zaanstad juicht na gewonnen thuiswedstrijd tegen Vocasa in reguliere competitie)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl