OFC tenue`s krijgen tweede leven in Marokko

Krommenie- Reisleider en Lifecoach M’barek Oubahssou uit Krommenie kreeg naar aanleiding van de oproep voor voetbalshirtjes via het clubmagazine van Zaalvoetbalvereniging FCZSW uit Zaanstad en een oproep in de krant Zaans Stadsblad een donateur via OFC Oostaan. De tenue`s zijn verstuurd naar een groep jongens tussen 12 en 17 jaar die op een stuk braak liggend terrein voetbalden. Vol zelfvertrouwen en moed dankzij hun nieuwe tenue`s hebben zij zich aangemeld voor de locale competitie in het Zuid Marokkaanse Tinghir. Een prachtige palm oase dorp in de Sahara die wereldwijd bekend is door de 300 meter diepe kloof Les Gorges du Toudga. De talentjes gaan ervoor en grote dank gaat uit naar OFC uit Oostzaan! Mogelijk in de toekomst eens een potje voetballen in Tinghir? De shirts zijn in ieder geval klaar voor een tweede leven en worden hergebruikt in Noord Afrika. Iedere voetbalclub die oude shirts (oude sponsors) wil doneren kan zich melden bij M`barek.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl